Introduktion til HACCP

Velkommen til den berusende verden af ​​HACCP! Du civile derude kan bare kalde det \ "Hassup \", og sætter pris på, at det står for den skumle Hazard Analysis and Critical Control Points.

Du kan også forstå, at, som med stort set alle andre anliggende, som involverer dispositionen af ​​døde dyr, køer og grise synes det er den største ting siden skiveskåret kød!

I en udveksling, som pænt forvandler et supermarked ind i et hus af rædsler, konfronterer en gris en læge / styre på sin fridag.

PIG: \ ".. Jeg ved du er en ekspert i kød Måske du kan give mig nogle råd om valg af fersk kød \"

Okay. Allerede, vi bare ... Huh? For det første af mange gange, spørger vi os selv, \ "Hvad er formålet er tjent med at have disse tegn portrætteret af dyr? \" Den ene er en shopper, den anden en læge. Hvorfor kunne de ikke blive en menneskelig shopper og en lige så menneskelig læge?

DR. BULL: \ "Ja, vi plejer at spise oksekød, men jeg lyst til at spise svinekød i dag \".

Som gør samtalen omkring 23 gange mere besværligt end det allerede var.

Og nu videnskaben begynder.

DR. BULL (peger mod himlen, kilden til alt hellig og ren): \ "Dette er, hvordan vi kan få sund og lækker amerikansk kød \".

Fordi \ "fødevarer \" dyr, bestemt til kort, overfladiske liv, før de blev omdannet til fuld blæst forbrugsvare, virkelig bekymrer sig om det her.

Hurtigt frem til slagtning-Fase 2:
1. Rene kroppe med varmt vand.
2. Steriliseres kroppe med organisk syre.

PIG: \ "!. Du er meget velkommen til at deltage min amerikanske kød fest i aften Og mange tak for din forklaring om HACCP \"




Og så: \ "Nedkølingen \".

Ja, det helt sikkert er.

Se hele opstyltede ting for dig selv, hvis du skal.

(Tak til lægerne. Alan og Dan for henvisningen.)

Ingen kommentarer: