I betragtning af de opskrifter 'enkelhed, er gode ingredienser nøglen. Brug den bedste brød, olivenolie, osv. du kan få dine hænder på. Vi brugte også Farmer's Market tomater her, som gjorde en kæmpe forskel.
4 portioner
Ingredienser
1 / 2 lb rejer
Et halvt bundt tyk asparges
1 baguette
3 store tomater, skåret i tern
5 fed hvidløg, hakket
olivenolie
salt
friskkværnet sort peber
Forberedelse
1. Forvarm ovnen til 400F. Bring en stor gryde vand i kog på komfuret.
2. Skær baguette, afstanden skiver jævnt på en bageplade. Børste hver skive rigeligt med olivenolie og top med hakket hvidløg.
3. Vask asparges & bræk asparges ender. Placer spyd på en bradepande. Pensel med olivenolie. Når ovnen når 400F, placere brødet pan i midten rack og asparges panden på toppen rack. Sæt timeren til 10 minutter.
4. Når vandet på komfuret har nået en rullende kog, tilsæt rejer. Kog rejer indtil de flyder til overfladen. Sted kogte rejer i salatslynge eller si for at dræne.
5. Efter 10 minutter kontrolleres ovn. Du vil have brød ristet igennem, gylden men ikke brune. Asparges skal vendes og koges et par minutter mere, i sidste ende, skal Spears være kogt igennem (en kniv, bør glide gennem den tykkeste del) og tips lidt sprød. Salt & peber asparges.
6. Arranger plader af rejer, asparges, og hvidløg toasts. Lige før servering, tilsættes hakkede tomater og salt hvidløg toasts at afslutte bruschetta.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar